• TennisPark vol posar de moda el Soft-Racket

  TennisPark vol posar de moda el Soft-Racket

  Sara García, Campiona d’Espanya de la disciplina, ha participat en un partit d’exhibició al Club de Cala Romana.

  El 18 de febrer TennisPark acollirà el primer torneig de dobles de l’Estat.

  Als Estats Units, d’on és originari, se l’anomena racketball. De la importació i adaptació europea d’aquesta disciplina esportiva a Europa sorgí el soft-racket, que es juga a les pistes d’esquaix, té unes regles de joc semblants a les de l’esquaix, però fa servir les raquetes i les pilotes de racketball i també es juga a 15 punts cada joc.

  Amb tot això, TennisPark s’ha proposat posar-lo de moda, o si més no, ampliar el nombre de practicants a les dues pistes de que disposa.

  Aquesta mateixa setmana Sara García, Campiona d’Espanya de soft-racket ha estat convidada al Club de Cala Romana on ha realitzat un partit d’exhibició i s’ha compromès a donar el seu suport en la popularització d’aquest esport.

  Val a dir que TennisPark li va anunciar la intenció d’organitzar el 18 de febrer el primer torneig amb un quadre de 16 parelles per eliminació directa i amb consolació, amb la peculiaritat de que es farà en modalitat de dobles, “que no existeix oficialment a Espanya, per tant no hi ha tornejos”, explica Gabriel Gaviña, responsable de la Lliga Social de Pàdel del TennisPark, qui afegeix que “per parelles aquest esport guanya en espectacularitat i ritme i també en diversió pels qui s’hi inicien”.

  A la foto, Sara García, Gabriel Gaviña, Artur Pujol i Ramon Marzo, excampió de Catalunya de veterans.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies