• TennisPark supera les previsions i més de 300 jugadors s’han inscrit al Challenge de Pàdel

  TennisPark supera les previsions i més de 300 jugadors s’han inscrit al Challenge de Pàdel

  El primer Open, el Parafarmàcia Boscos, comença aquest dissabte.

  El Club de Cala Romana dóna un nou impuls al panorama competitiu provincial del pàdel amb un potent Challenge integrat per 5 Opens.

  Entre tots els inscrits se sortejarà un cotxe Smart (totalment equipat) i cinc tauletes iPad Air.

  S’han previst també premis de més de 3.500 euros en metàl·lic.

  S’han superat totes les previsions de l’organització i ja es pot dir que el primer Open del Challenge de Pàdel TennisPark, el Parafarmàcia Boscos, és un èxit de participació amb més de 150 parelles inscrites.

  “Sabíem que la proposta estava aixecant força interès, tant pels premis, com pel format, però aquesta acollida ens ha sorprès gratament. S’han superat amb escreix els pronòstics més optimistes”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark.

  El primer Challenge de Pàdel TennisPark és una proposta inèdita a casa nostra i integrada per cinc Opens, que persegueix establir un nou format més àgil, participatiu, dinàmic i engrescador dins la convocatòria d’esdeveniments esportius lligats a la creixent demanda i afició que existeix al voltant de la pràctica del pàdel.

  Per començar, el Club de Cala Romana ha estructurat aquesta nova cita del calendari esportiu provincial com un Challenge integrat per cinc Opens. “En celebrarem un cada mes (març, abril, maig, juny i juliol). El primer començarà aquest 15 de març. Els opens tindran una durada de poc més d’una setmana i inclouran nou categories, per tal de donar resposta a les pretensions i nivell de tots els inscrits. Estarà obert tant a socis com a no socis del Club”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark. Els primers pagaran 12 euros d’inscripció per cada open i els no socis, 18 euros. “Una xifra força competitiva”.

  El plat fort: un cotxe i cinc tauletes

  Els regals i els premis són també un dels grans al·licients d’aquest Challenge, que contribuiran a donar-li la màxima notorietat. I és que el TennisPark sortejarà entre tots els inscrits al Challenge un cotxe de la marca Smart totalment equipat amb sostre solar, navegador, canvi automàtic, rodes i seients esportius, llums de leds… gràcies a la col·laboració assolida amb el principal patrocinador d’aquest esdeveniment: el concessionari de Mercedes Benz Talleres Tarragona Autolica.

  De fet, la confiança i suport dels patrocinadors que han cregut en aquest nou format competitiu permetrà també sortejar un iPad Air entre tots els inscrits a cadascun dels cinc sortejos (en total es repartiran cinc tauletes) o oferir nits d’hotel en establiments de luxe. I està previst tot un seguit de novetats i sorpreses en cadascun dels opens pel que fa als regals que s’oferiran als inscrits.

  En quan a l’apartat de premis s’entregaran més de 3.500 euros en metàl·lic.

  Un altre dels detalls que es cuidarà és l’organització de tot aquest macro esdeveniment esportiu, ja que es preveu més d’un miler d’inscripcions. “Tots els participants rebran un complet Welcome Pack amb productes oferts pels diferents patrocinadors”, explica Xavi Vilar, responsable de la Secció de Pàdel del TennisPark i director de l’Escola.

  Val a dir que, amb set pistes, el Club de Cala Romana és el degà en la pràctica del pàdel a casa nostra i el primer en organitzar, fa més de deu anys, una Lliga Social que avui en dia la juguen més de 300 socis en cadascuna de les seves modalitats: la d’hivern i la d’estiu. “Està clar que l’èxit d’aquella iniciativa i el suport tots aquests anys ens permet ara créixer i apostar per una iniciativa com el Challenge, que està a un nivell superior”, puntualitza Vilar.

  Les categories

  El primer Challenge de Pàdel TennisPark està estructurat en nou categories diferents. En l’apartat masculí: Honor, avançada, intermitja i iniciació. En l’apartat femení: Honor, intermitja i iniciació. I en mixtes: Honor i intermitja.

  Gràcies pel teu interès

  Club Esportiu TennisPark

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies