• TennisPark presenta la Caninada, una nova activitat outdoor

    TennisPark presenta la Caninada, una nova activitat outdoor

    Dins el calendari d’activitats incloses al Programa Outdoor del TennisPark, el proper 2 de febrer tindrà lloc la Canina, una cita  a la que es convoca a tots els propietaris de gossos a prendre part, amb la seva mascota, a una proposta esportiva diferent.

    La Caninada del TennisPark, que començarà a les 10 hores de matí, recorrerà un itinerari prèviament definit tot aprofitant l’entorn natural que rodeja el Club de Cala Romana. “És una iniciativa estrictament de lleure i esbarjo oberta a tothom i apte per a qualsevol raça de gos. Estem parlant d’una caminada, més que no pas d’una cursa. Amb l’al·licient que suposa poder fer aquesta activitat amb la teva mascota”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark. Val a dir que “es realitzaran diferents convocatòries al llarg de l’any. Per aquells que desitgin anar més enllà de les Caninades estem estudiant oferir-los un programa d’entrenament per participar a les competicions de Canicros”, assenyala Pueyo.

    El Programa Outdoor del TennisPark inclou, a més de les Caninades, les sortides en BTT, les rutes de running i la pràctica del kaiac.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies