• TennisPark ja ho té tot a punt per la segona sortida en BBT

  TennisPark ja ho té tot a punt per la segona sortida en BBT

  Geolocalització de la ruta, xerrada tècnica, welcome pack i sortejos de regals entre els participants, principals novetats de la sortida del 9 de febrer a les 10 hores

  Després de l’excel·lent acollida de la primera sortida en BTT, en la que hi van prendre part una trentena de bikers, el Club de Cala Romana ha convocat una nova quedada que tindrà lloc el 9 de febrer a les 10 hores, essent el punt de partida les instal·lacions del TennisPark.

  Deixant de banda que, a l’igual que a la passada convocatòria, es faran dos recorreguts diferents, en funció del nivell i les pretensions dels assistents, el cert és que tot el demés és nou. “Hem incorporat destacades novetats com ara la geolocalització de les rutes, el lliurament d’un welcome pack a tots els inscrits, sortejos de regals i una breu xerrada tècnica i revisió ràpida dels punts més crítics de la bicicleta abans de sortir”, comenta Xavi Pueyo, director del TennisPark.

  “El nostre objectiu és que la gent, amb independència de la seva tècnica dalt de la bicicleta,  gaudeixi d’un matí fent esport a l’aire lliure enmig d’un paratge únic i en bona companyia. Per això hem fet dos grups guiats per tal de que tothom estigui a gust i triï la ruta que millor li encaixi  en funció del nombre de quilòmetres i la dificultat prevista”, explica Lluís Figuerola, responsable del Gimnàs, qui afegeix que “ho hem previst tot per tal de que tant el qui s’està iniciant, com el qui vol rodar fort s’ho passi bé i vegi satisfetes les seves expectatives”.

  La participació en aquesta edició és oberta a tothom. No té cost d’inscripció, si bé es prega confirmació d’assistència a Recepció del TennisPark o  al telèfon 977 207 463

  A la foto, un moment de la darrera convocatòria.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies