• TennisPark i Club Rugby Tarragona s’entenen

  TennisPark i Club Rugby Tarragona s’entenen

  Club Rugby Tarragona i Tennispark han decidit impulsar un acord de col·laboració que es traduirà en el desenvolupament de tot un seguit d’accions conjuntes, en benefici dels socis d’aquests dos clubs esportius de fort arrelament a la ciutat.

  Amb aquesta iniciativa els jugadors del Club Rugby Tarragona, que militen a Primera Catalana, podran completar les seves sessions setmanals d’entrenament al renovat gimnàs del TennisPark, on rebran una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats esportives. De fet, gràcies a aquest acord podran usar, si així ho desitgen, la resta d’instal·lacions i serveis en condicions preferents.

  Per la seva banda, Club Rugby Tarragona ofereix a tots els socis del Tennispark la possibilitat de conèixer i practicar el rugby en condicions avantatjoses.

  Un cop assolit aquest acord tant TennisPark com Club Rugby Tarragona treballaran en la confecció d’un calendari conjunt d’activitats que, en la pràctica, es traduirà en l’ampliació del ventall de serveis que ambdós clubs ofereixen.

  “Per nosaltres és molt important aquest acord ja que ens permet seguir aprofundint en la línia d’oferir noves propostes esportives i serveis als nostres socis. Una forma de fer que ens distingeix i que cada cop es valora més. Som un club de tennis i pàdel. Però volem ser, també, un referent en altres àrees”, comenta Xavi Pueyo, director del TennisPark.

  Per la seva banda, Andrés Lechuga, president del Club Rugby Tarragona valora aquesta col·laboració “com un decidit suport del TennisPark al foment del rugby a casa nostra. Sens dubte gaudir de les instal·lacions del Club de Cala Romana serà un al·licient i aportarà un clar benefici al planing d’entrenament i preparació física dels jugadors”.

  A la foto, Xavi Pueyo i Andrés Lechuga envoltats de jugadors del Club Rugby Tarragona, a les instal·lacions del TennisPark, on es va assolir aquest acord.

  Gràcies pel teu interès.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies