• TennisPark estrena una nova iniciativa: la Setmana Esportiva

  TennisPark estrena una nova iniciativa: la Setmana Esportiva

  Trekking, duatló, llatí, tai-chi, spinning+dj, zummba a l’aire lliure i la gran novetat: Aerobox, la disciplina de moda als USA, composen un calendari farcit d’activitats

  Dissabte comença una setmana frenètica pels socis del TennisPark. I és que el Club vol acomiadar la temporada (la propera vindrà farcida de sorprenents novetats) amb dues grans convocatòries. Una ja és coneguda i molt esperada: la Festa d’Estiu del 26 de juliol, que ja enregistra una participació de més de 250 persones “una xifra que pot augmentar ja que encara no s’ha tancat el termini d’inscripció”, explica Xavi Pueyo director del TennisPark.

  Però abans d’arribar a la Festa, i per tal d’anar fent boca, el TennisPark estrenarà aquest mateix dissabte una nova iniciativa. Es tracta de la Setmana Esportiva, “un ambiciós calendari d’activitats multidisciplinari pensat per engrescar al soci” explica Lluís Figuerola, responsable del Gimnàs del TennisPark.

  De fet, es preveu que més de 200 persones preguin part en alguna d’aquestes activitats impartides pels monitors del Club.

  Dissabte 20 de juliol a les 9 hores. Poseu-vos les botes! Trekking tot gaudint de l’entorn natural del TennisPark. 14 quilòmetres. 2,5 hores de contacte amb la natura en bona companyia. Abans de sortir, xerrada i consells de l’Òscar Manrique.

  Dilluns 22 de juliol a les 19 hores. Coneixerem la darrera moda als USA. Has sentit a parlar de l’Aerobox? És la barreja d’aeròbic i boxa. Una disciplina que causa furor als gimnasos americans i que desembarca al TennisPark . No et perdis la nostra Masterclass.

  Dimarts 23 de juliol a les 19 hores. L’aeròbic més llatí. Gaudeix dels ritmes llatins en aquesta Masterclass de Llatí.

  Dimecres 24 de juliol a les 17,30 hores. Encara no has practicat Tai-Chi? No pot ser que encara no hagis provat el Tai-Chi. Hem preparat una Masterclass que t’enganxarà.

  Dimecres 24 de juliol a les 19 hores. Fem una duatló? Cinc quilòmetres corrent per Boscos de Tarragona i 500 metres nedant a la Platja Llarga. Hi ha millor manera de conèixer de què va això de les duatlons?

  Dijous 25 de juliol a les 19,30 hores. A cop de pedal! 35 bicletes d’spinning a punt, un DJ amb ritme… tu hi poses les ganes de pedalar. No et perdis la classe d’spinning!

  Divendres 26 de juliol a les 18,45 hores. Zummba a l’aire lliure. Si t’apassiona el zummba imagina’t que serà practicar-lo a l’aire lliure, a la pista central del TennisPark! Un luxe irresistible.

   

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies