• TennisPark crea el Mini Tennis per als més petits

  TennisPark crea el Mini Tennis per als més petits

  Per tal de familiaritzar els més petits amb les rutines lligades al món de la competició i també amb l’aprenentatge que comporta enfrontar-se als rivals, TennisPark ha posat en marxa una nova iniciativa, es tracta del Mini Tennis, adreçat a jugadors de 6 a 10 anys.

  “Amb aquesta iniciativa volem donar més valor a les activitats que desenvolupem des de l’Escola de Tennis”, explica Xavi Pueyo, director del Club de Cala Romana. Una Escola integrada per 125 jugadors, inclosos els equips de competició en les diferents categories.

  El primer Mini Tennis tindrà lloc aquest mateix dissabte amb aquest desenvolupament.

  HORARI:

  16:00 Arribada al Club. Organització dels diferents grups per edats i nivells a càrrec dels monitors.

  16:30 Activitats de tennis, partidets de mini tennis, partits individuals, de dobles i jocs.

  Utilitzarem tres pistes, en la primera es faran partidets de mini tennis amb xarxes adaptades, en la segona farem jocs molt dinàmics en grup i a la tercera organitzarem partits individuals amb les regles convencionals.

  18:00 Berenar i entrega de diplomes. Xocolata i coca de sucre a càrrec del nostre xef Javi Magdaleno. Diplomes acreditatius per a tots els participants.

  18:30 Acomiadament

  L’objectiu d’aquesta cita no és altre que afavorir que els nens gaudeixin d’una jornada esportiva i festiva on a més de passar-s’ho d’allò més bé es familiaritzin amb els conceptes i les rutines lligades a la competició.

  Gràcies pel teu interès.

  Club Esportiu TennisPark

  A la foto, Toni Romera, monitor del TennisPark, amb integrants de l’equip de competició del Club de Cala Romana: Miquel Pujol, Àlex García i Jordi Alfaro en una competició recent a Sabadell.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies