• TennisPark consolida la secció de MTB i es planteja crear equips de competició

  Diumenge gairebé 90 bikers es van donar citar al Club de Cala Romana per participar a la sortida de juny

  En sis mesos, sis sortides. TennisPark ha consolidat la secció de MTB. De fet diumenge, tot i l’amenaça de pluja a primera hora del matí, gairebé 90 bikers van respondre a la nova convocatòria del Club de Cala Romana.

  Als al·licients habituals d’oferir tres rutes (verda, blava i vermella) en funció del quilometratge i les dificultats tècniques del recorregut, geolocalització dels tracks, el guiatge de cada ruta per bike patrols, sorteig de regals entre tots els inscrits i inscripció de franc tant per a socis com per a no socis, diumenge la proposta es va complementar amb el seguiment de la sortida mitjançant un dron aeri i l’oferta, a l’arribada, d’un pack per recuperar forces consistent en llonganissa a la brasa i cervesa fresca (o refresc).

  “Es tracta d’una proposta esportiva no competitiva que en aquesta ocasió hem complementat amb un final al voltant de la taula per comentar la jugada i les anècdotes de la sortida”, explica Lluís Figuerola, responsable de la secció de MTB del TennisPark, qui afegeix que “de cara a la nova temporada, un cop passat l’estiu, ens plantejarem crear equips de competició per tal de prendre part a les curses de MTB que s’organitzen”.

  Aviat TennisPark presentarà les equipacions oficials de la secció de MTB, “que ens identificarà com a membres d’aquesta gran família d’amants de la bici de muntanya”. “Mentre, volem seguir convidant a la gent a acompanyar-nos, tant als qui habitualment surten en bici, com els qui ho fan de forma ocasional o s’estan iniciant. En aquest sentit és un goig veure com cada cop s’animen més nens i nenes i famílies”, conclou Figuerola.

  TPK MTB VI Sortida Juny Grup 2014

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies