• TennisPark col·laborarà amb la Marató de TV3 organitzant el primer Torneig de Tennis a l’Antiga

    TennisPark col·laborarà amb la Marató de TV3 organitzant el primer Torneig de Tennis a l’Antiga

    TennisPark col·laborarà activament amb la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties neurodegeneratives. El Club de Cala Romana aportarà a aquesta causa solidària el seu granet de sorra tot organitzant, el dissabte 14 de desembre, un seguit d’actes entre els que hi destacarà el primer Torneig de Tennis a l’Antiga.

    “L’única condició per inscriure’s és dur raquetes de fusta i venir vestits amb roba blanca, com més antiga sigui, tant l’equipació com el material, millor”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark, qui afegeix que la jornada es completarà amb una classe de zumba i un esmorzar solidari. “Qui no vulgui participar en aquestes activitats es pot solidaritzar, també, tot adquirint la samarreta oficial del TennisPark o fent les seves donacions directament a una guardiola benèfica”.

    “La Marató de TV3 és un gran aparador on mostrar la consciència social i solidaritat davant les persones que pateixen, per això el TennisPark hi estarà present aportant tot allò que estigui al nostre abast. Des d’aquí vull convidar a tots els socis a sumar-se a aquesta lloable causa”, assenyala Pueyo.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies