• TennisPark amplia l’oferta social i esportiva amb els Matins de Pàdel

    TennisPark amplia l’oferta social i esportiva amb els Matins de Pàdel

    La creixent demanda, tant de pràctica de pàdel com de incentius esportius en format de tornejos, ha propiciat que TennisPark hagi decidit ampliar el calendari esportiu amb els Matins de Pàdel, una competició de caire social que s’afegirà a la Lliga Social, que en l’actualitat la juguen 300 socis, i als diferents trofeus que acull el Club de Cala Romana al llarg de la temporada.

    Amb aquest calendari de tornejos estables, el primer començarà  el divendres 17 de gener i el darrer clourà el mes de juny, “encetem no només un nou format de competició, sinó també la potenciació d’una nova franja horària”, explica Xavi Vilar, responsable de la Secció de Pàdel, qui afegeix que “els Matins de Pàdel es disputaran un divendres de cada mes, per grups, en diferents categories i amb fase final. Per reforçar el caire social, cada convocatòria acabarà amb un dinar al Restaurant. A final de temporada es donarà conèixer el rànquing amb els 16 millors classificats.

    TennisPark disposa d’una oferta de set pistes de pàdel i és el club degà en l’organització de proves esportives de gran format lligades a aquest esport.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies