• Sorteig estiu

  Sorteig estiu

  sorteo-facebook

  (Clica “PARTICIPA” per apuntarte)

  BASES DEL SORTEIG DE DUES PALES DE PÀDEL HEAD SIGNADES PER FERNANDO BELASTEGUIN

  En PDF

  1. QUI POT PARTICIPAR EN ELS SORTEJOS?

  La participació en els sortejos de dues pales de pàdel Head signades per Fernando Belasteguin està oberta a qualsevol persona, resident a Espanya, major de 18 anys a excepció dels empleats de l’empresa organitzadora i els empleats de les empreses col·laboradores.

  2. ÉS GRATIS LA PARTICIPACIÓ EN ELS SORTEJOS?

  La participació en el sorteig és de caràcter totalment gratuït i voluntari i sense obligació de compra de béns ni serveis. Únicament, per participar en els sortejos, cal registrar-se a la web: www.tennis-park.net

  3. DATES DE LA PROMOCIÓ

  La promoció consistent en el sorteig de dues pales de pàdel Head signades per Fernando Belasteguin començarà el dia 25 de juny. Moment en el qual els interessants en prendre part als dos sortejos i optar al premi de les dues pales de pàdel ja es podran registrar a la plana web del TennisPark. El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dia 8 de juliol.

  4. COM PUC SABER SI HE ESTAT EL GUANYADOR DEL SORTEIG?

  El nom del guanyador es penjarà a la plana web www.tennis-park.net passades 24/48 hores laborals després de la finalització del sorteig. També s’informarà per correu electrònic als premiats.
  Si transcorreguts 15 dies després de la publicació del guanyador no s’ha rebut cap contestació per part del mateix,TennisPark tornarà a generar un nou guanyador, essent aquest el nou i definitiu guanyador del concurs.

  5. COM ACONSEGUIR EL PREMI?

  El premiat s’haurà de presentar personalment a la recepció del Club TennisPark amb el seu DNI en els 15 dies hàbils següents al dia del sorteig.

  6.EXCLUSIÓ

  Club TennisPark es reserva el dret d’excloure de la participació dels sortejos a tots aquells participants que consideri que estan incomplint qualsevol condició de participació inclosa en les presents bases, així com si es detecta qualsevol conducta sospitosa de frau. L’exclusió d’un participant als sortejos, qualsevol que sigui la causa, comporta la pèrdua de tots els drets derivats de la seva condició de participant.TennisPark es reserva el dret a modificar les bases del sorteig, parcial o totalment, si ho considera convenient o necessari, així com també es reserva el dret de modificar el procediment establert pel sorteig o de suspendre el sorteig i anul·lar els premis adjudicats, en cas de detectar-se alguna irregularitat.

  7. PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99, de Protecció de Dades de Càracter Personal, s’informa que les dades proporcionades són confidencials i formen part dels fitxers del Club TennisPark, amb la finalitat de tractar les dades per proporcionar-li la informació referent als nostres serveis i promocions, a no ser que ens manifesti el contrari. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a Club TennisPark, La Cota s/n 43007 Tarragona o mitjançant correu electrònic a l’adreça (info@tennis-park.net)

  8. AUTORITZACIÓ

  Els guanyadors en el sortejos autoritzen que el seu nom, cognoms i fotografia siguin publicats a la plana web i a les xarxes socials del TennisPark, així com als mitjans de comunicació externs al TennisPark, sense que aquest fet generi dret a percebre cap mena de compensació econòmica.

  9. ACCEPTACIÓ

  La participació en el sorteig implica necessàriament la plena acceptació d’aquestes bases.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies