• Sopar de Nadal amb Turrón de Reno al TennisPark

  Sopar de Nadal amb Turrón de Reno al TennisPark

  Sopar de Nadal2

  Com ja sabreu aquest dissabte hem organitzat un seguit d’activitats per col·laborar amb la Marató de TV3. Les més destacades són la Màster class de Zumba (de 11 a 13h) l’esmorzar solidari al restaurant/cafeteria TennisPark, la venta de la samarreta oficial del club, la Sant Silvestre Precipitada amb banyet a la platja llarga pels runners més valents… però la més destacada i en la que m’agradaria que hi participessiu és el Torneig de Tennis a l’antiga que consistirà en fer partidets amistosos amb raquetes de fusta i roba blanca.

  La idea és fer partits des de les 9h fins les 14h a la pista1, seran partits de 20/30 minuts i la inscripció/col·laboració serà de 5€ per persona. A les 11:30 hores, foto de germanor de tots els participants amb les raquetes de fusta… Es necessita que participi el major nombre de persones possible, no importa el nivell (no és un competició) l’important és la participació.

  Per tal de que sigui un èxit, podem convidar a familiars i amics i es poden fer aportacions voluntàries encara que no es jugui.

   

  Necessito que confirmeu la vostra participació per poder organitzar els horaris.

   

  Aprofito per recordar que aquest dijous fem el sopar de Nadal al Restaurant del TennisPark.

  Preu: 25€ tot inclòs

  Si encara no estas apuntat, truca al TennisPark (977207463) i fes la teva reserva. Places limitades.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies