• Prop de mig centenar d’aficionats al pàdel s’apleguen al TennisPark per gaudir del clínic de Fakun

    Gairebé mig centenar d’aficionats al pàdel s’han aplegat a les instal·lacions del TennisPark per gaudir del primer gran clínic de la temporada, organitzat per la firma nacional Fakun. Els assistents han pogut conèixer de primera mà el nou catàleg esportiu on hi destaquen les pales de pàdel de darrera generació. La diversificació de la marca ha portat a aquesta companyia a entrar dins el camp de les begudes energètiques amb Fakun Energy Drink, que es va presentar en primícia al Club de Cala Romana i es va regalar una llauna a tots els assistents.

    La possibilitat de provar el nou material, regals directes, sortejos, descomptes i la presència de destacades figures d’aquest esport a nivell català han donat forma al primer gran clínic de la temporada del TennisPark, que ha comptat també amb la presència de Facundo Emilio Peralta, responsable de la divisió de pàdel de Fakun, qui ha donat als assistents tota mena de detalls sobre les darreres creacions i alhora anticipà els nous projectes en els que ja estan treballant.

    Clinic de Padel de Fakun al TennisParkA la foto, Facundo Emilio Peralta, responsable de la divisió de pàdel de Fakun, flanquejat per Xavi Pueyo, director del TennisPark i Xavi Vilar, responsable de l’àrea de pàdel del TennisPark.

     

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies