• TennisPark convoca a més de 70 “bikers” a la sortida en MTB de febrer

  TennisPark convoca a més de 70 “bikers” a la sortida en MTB de febrer

  L’organització va superar diumenge les seves previsions i va doblar el nombre d’inscripcions enregistrades fa un mes

  La secció de MTB del TennisPark es consolida. I es consolida amb força si tenim en compte que a la sortida d’ahir diumenge s’hi van aplegar més de 70 bikers, el doble d’inscripcions que en la passada sortida del mes de gener. Un resultat que ha estat valorat amb molta satisfacció per part del Club de Cala Romana. De fet, davant aquest èxit ja s’ha convocat la propera cita pel 16 de març a les 10 hores.

  “Hem tingut una magnífica resposta a la convocatòria. Però més important que les xifres és que els assistents s’ho passin bé dalt de la bici”, assenyala Xavi Pueyo, director del TennisPark, qui afegeix que, “per assolir aquest objectiu i satisfer a tots els bikers hem creat tres grups en funció de les pretensions i les capacitats tècniques de cadascú. Guiats per monitors s’han establert, doncs, tres rutes de 15, 25 i 35 quilòmetres”.

  Lluís Figuerola, coordina l’equip de monitors que s’han encarregat tant de la planificació prèvia de les rutes, l’elaboració dels diferents tracks geolocalitzats (que es podien descarregar als dispositius mòbils i a smartphones)  com de la logística “que envolta un esdeveniment que es desenvolupa a l’aire lliure. De fet, els participants han valorat molt l’encertada elecció dels trams i el suport en tot moment del nostre staff ”.

  TennisPark va regalar a tots els participants una barreta energètica, elaborada per Javier Magdaleno, xef del Restaurant i es va procedir al sorteig de diferents regals com ara samarretes oficials del Club de Cala Romana o el més nou en bidons per hidratació: el Camelbak Chill.

  Val a dir que la secció de MTB del TennisPark compte amb el suport de Biking Point, la cadena de botigues especialitzada en ciclisme, que ofereix al socis del Club de Cala Romana condicions avantatjoses en la compra de bicicletes, complements i serveis de manteniment.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies