• Més de 50 jugadors a l’Interclub del TennisPark amb el Sicoris de Lleida

  Més de 50 jugadors a l’Interclub del TennisPark amb el Sicoris de Lleida

  El TennisPark ha encetat una nova línia d’actuació i de relació amb altres clubs del país que s’ha materialitzat aquest mateix diumenge en la celebració del primer Interclub en la història del TennisPark.

  Sicoris Lleida2

  El club escollit per dur a terme aquesta competició amistosa ha estat el Sicoris de Lleida, una institució centenària. De fet és un dels que major tradició i trajectòria té de l’Estat i el referent a les comarques lleidatanes, atès que ofereix als socis un ampli ventall d’activitats a través de nou seccions esportives i culturals.

  L’Interclub va començar a les 10 hores amb els juvenils i va anar pujant per diferents categories fins arribar als partits finals absoluts que es van disputar a les 14 hores. En total es van enfrontar més de 50 jugadors i jugadores. Com a cloenda tots plegats van gaudir d’una paella de germanor al Restaurant TennisPark.

  Val a dir que s’està treballant per dur a terme aquesta iniciativa amb altres clubs i que ben aviat és previst tornar la visita al Sicoris de Lleida.

  Gràcies pel teu interès

  Xavi Pueyo

  Director del TennisPark

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies