• L’èxit del Nocturn Barbacoa consolida l’objectiu de celebrar-ne dos cada mes durant l’estiu

    L’èxit del Nocturn Barbacoa consolida l’objectiu de celebrar-ne dos cada mes durant l’estiu

    Per si no estava prou clar, l’èxit assolit aquest divendres en el primer torneig Nocturn Barbacoa consolida l’objectiu de celebrar-ne dos cada mes durant juny i juliol i un darrer al mes de setembre. I és que es van superar amb escreix les previsions de l’organització en assolir una inscripció que va superar de llarg el centenar.  La proposta era, certament, temptadora, esport a la llum de la lluna i, per rematar una nit singular, una ben assortida barbacoa en excel·lent companyia. Es pot demanar més?

    La primera festa d’estiu ha coincidit amb l’estrena de vint bicicletes de spinning que s’afegeixen a les ja existents. No és estrany, doncs, que la màster clas de dues hores “non stop” a càrrec del Lluis hagi estat un èxit rotund. I el mateix va passar amb les proves de pàdel, on el TennisPark, per nombre de pistes i practicants és tot un referent a les Comarques de Tarragona.

    DJ Rafa i Belinda van ser les dues “alma mater” que amb la seva dedicació, l’un, i capacitat d’organització l’altra van contribuir decisivament a l’èxit d’aquesta vetllada esportiva.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies