• Les millors pales del pàdel català i internacional disputen aquests dies el Gran Slam del TennisPark

    Jugadors del nivell de Jani Gisbert, Edu Bainad , Jake Benzal, Ruben Rivera, Dario Gauna i David Luque… o les jugadores Eva Gayoso, Lucía Sainz, Marta Marrero i Eli Duran, per citar els noms més destacats, prenen part aquests dies al Gran Slam de Pàdel del TennisPark.

    El Club de Cala Romana, amb 236 inscrits, ha batut el seu propi rècord pel que fa a la participació en aquesta destacada prova esportiva, que s’inclou dins el calendari català de la modalitat  i que va començar el passat dilluns i clourà aquest diumenge.

    “Aquesta elevada resposta a la convocatòria, així com el nivell dels participants, posa de manifest la creixent força d’aquesta disciplina esportiva i el paper que en la seva difusió hi juga el TennisPark”, explica Xavi Pueyo, director del Club, que ofereix als seus socis set pistes de pàdel.

    Com a fets destacats en aquesta edició apuntar que s’ha creat una categoria de veterans per a majors de 45 anys, el lliurament a tots els participants d’un interessant wellcome pack. O la importància dels premis, on hi destaquen els 3.500 euros en metàl·lic per la primera categoria. A més, s’ha previst consolació en totes les categories.

    Val a dir que la Final Femenina tindrà lloc diumenge 8 de setembre a les 10 hores. Dues hores després es disputarà  la final masculina.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies