• La tecnologia de Babolat arriba al TennisPark

    La tecnologia de Babolat arriba al TennisPark

    TennisPark ja està donant algunes pistes del que serà l’ambiciosa renovació que viurà el Club a partir del mes de setembre. Aquest és el cas dels clínics. Si fa uns dies es presentava la tecnologia de la firma espanyola de pales de pàdel Fakun, aquesta setmana ha estat el torn de la francesa Babolat, marca que tantes alegries ha donat a Rafa Nadal, i de la que el tennista manacorí n’és el seu més fidel ambaixador.

    Així, doncs, la passada setmana els qui ho van desitjar van poder conèixer i testar les novetats de Babolat per la propera temporada en raquetes de tennis i pales de pàdel.

    “Va ser una jornada molt intensa i força participativa. Els clínics són una oportunitat única per conèixer el bo i millor del que produeixen les grans firmes i entenem que el feedback que es genera en aquestes accions es bo per ambdues parts. Per això seguirem impulsant els clínics amb molta més intensitat per tal de que els nostres socis estiguin a l’última pel que fa a les novetats tecnològiques”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies