• La parella Balaguer-Villagrasa guanya la Lliga Social de Pàdel del TennisPark

  La parella Balaguer-Villagrasa guanya la Lliga Social de Pàdel del TennisPark

  Albert Balaguer i Daniel Villagrasa s’han proclamat campions dins la Categoria d’Honor de la Lliga Social de Pàdel del TennisPark, que disputen més de 300 socis del Club de Cala Romana. Marc Sans i Víctor Sans han assolit el subcampionat.

  La competició, degana dins la seva especialitat a les Comarques de Tarragona, ha vist com la parella formada per Jaume Pedra i Diego Acosta es proclamaven campions de Primera Categoria, per davant d’Edu Cabezas i Basili Franqués.

  A fi efecte de fomentar la competitivitat i la participació, la Lliga Social de Pàdel del TennisPark està dividida en 13 categories diferents.

  La Lliga Social de Pàdel, coordinada per Gabriel Gaviña i que porta més de deu anys disputant-se en les modalitats de Lliga d’Hivern i Lliga d’Estiu estrenarà en els propers dies un nou format de competició renovat i més atractiu. En format de Challenge, integrat per Opens i amb tot un seguit d’atractius, regals, premis i incentius que donaran un nou impuls a la pràctica del pàdel a casa nostra.

  A la foto, els guanyadors en les diferents categories amb el patrocinador Yzaguirre.

  foto (2)

1Comentari
 • Publicat per Gemma cornado el 24 febrer 2014 a les 22:09

  Preguntar si poden entrar gossets petits amb una motxila o sigui sense trepitjar el recinte, la meva filla te camipionat dissabte i vindriam a veure-la.Gracies

  Resposta

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies