• El Torneig Head Promeses del TennisPark arriba al doble d’inscripcions previstes

  El Torneig Head Promeses del TennisPark arriba al doble d’inscripcions previstes

  Més de 130 nois i noies juguen aquest open tots els caps de setmana des del 22 de febrer fins al 23 de març

  TennisPark ha vist superada, i amb escreix, la convocatòria del primer Torneig Infantil Head Promeses de Tennis, que es disputa del 22 de febrer fins al 22 de març i que aplega a 130 nois i noies (de 12 a 18 anys) tant del Club de Cala Romana com vinguts d’arreu.

  Una xifra que ha sorprès satisfactòriament a l’organització ja que “pràcticament hem doblat el nombre d’inscripcions previstes”, explica Toni Romera, director del Torneig. Qui afegeix que “això palesa tant el bon moment que viu el tennis com el reconeixement que té TennisPark en l’impuls d’aquest esport i en l’organització de trofeus”.

  La prova esportiva, reservada a federats, es disputa en les categories d’alevins, infantils i juvenils (cadets i juniors) tant en modalitat masculina com femenina. El preu de la inscripció (12 euros) i els horaris dels partits (dissabtes i diumenges) estan pensats per poder afavorir al màxim la participació. Amb aquesta iniciativa TennisPark pretén seguir impulsant el seu planter, l’Escola Infantil i Juvenil, tot reforçant l’apartat competitiu amb la  creació d’equips permanents en les diferents categories i l’organització d’esdeveniments oberts que reforcin els trofeus interns de caire social.

  Val a dir que més de 125 alumnes passen cada setmana per l’Escola Infantil i Juvenil del TennisPark on enguany es formen seguint el mètode Evolution.

  A la foto, Xavi Pueyo, Jutge àrbitre i Toni Romera, director del Head Promeses del TennisPark.

  Gràcies pel teu interès

  Club Esportiu TennisPark

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies