• El TennisPark bat rècords de participació amb més de 230 inscrits al Gran Slam de Pàdel

  El TennisPark bat rècords de participació amb més de 230 inscrits al Gran Slam de Pàdel

  TennisPark, el club de referència en la pràctica esportiva del pàdel, ha batut rècords pel que fa a la participació en el Gran Slam que tindrà lloc dels dies 2 al 8 de setembre, a les seves instal·lacions esportives de Cala Romana. I és que el nombre d’inscrits supera els 230 esportistes.

  El Gran Slam, que acollirà el TennisPark, forma part del Circuit Català de Pàdel i està impulsat per la Federació Catalana de Pàdel. “Aquesta elevada resposta a la convocatòria posa de manifest la creixent força d’aquesta disciplina esportiva i el paper que en la seva difusió hi juga el TennisPark”, explica Xavi Pueyo, director del Club de Cala Romana, que ofereix als seus socis set pistes de pàdel.

  Com a fets destacats en aquesta edició apuntar que s’ha creat una categoria de veterans per a majors de 45 anys, el lliurament a tots els participants d’un interessant wellcome pack. O la importància dels premis, on hi destaquen els 3.500 euros en metàl·lic per la primera categoria. A més, s’ha previst consolació en totes les categories.

  Gran Slam TennisPark 2013

1Comentari
 • Publicat per Alberto Martin and famili el 4 setembre 2013 a les 18:46

  Desde la Riviera Maya Qintana Roo Mexico salutacions a tot el club i amb ganes de tornar a agafar una pala,aqui no tenen npi de padel,tindrem que tornar a reconquistarlos(de bon rollo).

  Resposta

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies