• El TennisPark acomiada la temporada de pàdel amb el Torneig Asado Argentino

  El TennisPark acomiada la temporada de pàdel amb el Torneig Asado Argentino

  Amb set pistes i 300 jugadors a la Lliga Social, el Club és tot un referent a la província

  TennisPark, el Club referència en la pràctica de pàdel a les Comarques de Tarragona, ha tancat la temporada amb el Torneig Asado Argentino, una nova cita en el calendari esportiu que, més enllà de la competició, ha volgut ser una festa de reconeixement a tots els qui amb la seva presència i confiança fan créixer aquesta secció del TennisPark.

  Per fer-nos una idea del pes específic que el pàdel té al TennisPark val a dir que l’oferta actual és de set pistes i que a la Lliga Social hi prenen part més de 300 jugadors.

  El Torneig Asado Argentino l’ha guanyat la parella Ramon Torra i Xavi Pueyo que s’han imposat, a la final, a l’equip format per Xavi Cucurull i Víctor Sans. Edu Ponza i Tom Batlle han estat els Campions de consolació.

  La competició, com indica el nom de la mateixa, ha acabat amb un espectacular “asado argentino” preparat pels argentins Lucas i Coke, que ha fet les delícies dels 40 jugadors que han pres part en aquest Torneig.

  La temporada de pàdel al TennisPark arrencarà amb molta força al mes de setembre, amb la presentació d’una oferta renovada i tot un seguit de novetats que, de ben segur, sorprendran i seran molt ben rebudes pels amants d’aquest esport.

  Gràcies pel teu interès

  Xavi Pueyo

  Director del TennisPark

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies