• El sistema d’ensenyament Evolution arriba al TennisPark

  El sistema d’ensenyament Evolution arriba al TennisPark

  S’aplica amb molt d’èxit als Estats Units i Mèxic. A Espanya més de 50 Clubs l’han introduït a la seva metodologia

  TennisPark està disposat a renovar totalment l’Escola de Tennis de cara a la propera temporada. La iniciativa forma part del pla estratègic que està impulsant el Club de Cala Romana.

  Així, doncs, aquesta mateixa setmana els impulsors del Mètode Galobardes, conegut també com a Evolution, s’han desplaçat al TennisPark per tal de formar als monitors del Club en aquesta metodologia d’ensenyament, que s’aplicarà als alumnes de l’Escola de Tennis a partir del mes de setembre.

  Xavier Carné, un dels pioners d’aquest sorprenent i eficaç model d’ensenyament, ha explicat en el decurs de la seva estada al TennisPark que més de 50 Clubs de tot l’Estat ja l’apliquen i que està tenint també molt d’èxit als Estats Units i Mèxic.

  De fet, la clau del sistema Evolution rau tant en la metodologia d’ensenyament que s’aplica com amb les eines que s’utilitzen. “Tot plegat dibuixa una escenari on aprendre és més divertit que mai i els coneixements s’assimilen amb molta facilitat i rapidesa. I l’alumne se n’adona que està avançant amb eficàcia en la seva tècnica”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark.

  Val a dir que tots els monitors del TennisPark són professionals amb una dilatada experiència i estan formats per la Federació Catalana i el RPT, “ara a més estaran preparats per impartir el sistema Evolution”, assenyala Pueyo, qui afegeix que “en els propers dies es coneixeran la resta de novetats de l’Escola de Tennis per la temporada 2013-2014”.

  A la foto, els monitors del TennisPark amb els impulsors del mètode Evolution i alguns alumnes de l’Escola amb els qui es va fer un primer tast d’aquesta metodologia.

  Gràcies pel teu interès

  TennisPark

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies