• El president de la Federació de Tennis visita el TennisPark

    El president de la Federació de Tennis visita el TennisPark

    Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, i Pere Lluís Bergadà, Representant Territorial de Tarragona han visitat  el TennisPark on han estat rebuts per Xavi Pueyo, director.

    La trobada coincideix en un moment en que el Club està immers en el disseny d’un ambiciós pla estratègic que es donarà a conèixer el mes de setembre i que suposa impulsar àrees que pel TennisPark són cada cop més rellevants, com el foment de l’esport entre els més joves. Per això el proper curs de l’Escola de Tennis estrenarà un programa totalment renovat “que buscarà dotar de nous continguts, més atractius, a les classes i fer que els alumnes siguin més proactius en l’adquisició dels coneixements, sense oblidar el component de diversió”, ha explicat Xavi Pueyo.

    La renovació que impulsa el TennisPark no només se centrarà en l’àrea de tennis sinó també en les seccions de pàdel, gimnàs i activitats que es realitzen fora de les instal·lacions del Club, com és el cas de la pràctica de la BTT, que fa unes setmanes estrenava secció o la recent renovació de la flota de bicicletes per fer spinning al gimnàs.

    “Estem preparant tot un seguit de novetats que ens ha de permetre seguir essent el Club de referència a Tarragona i així anticipar-nos a les necessitats i demandes dels nostres socis” ha assenyalat Pueyo.

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies