• Competició, solidaritat i molta emoció en el I Torneig de Tennis Adaptat Ciutat de Tarragona

  Competició, solidaritat i molta emoció en el I Torneig de Tennis Adaptat Ciutat de Tarragona

  El passat diumenge es va disputar el I Torneig de Tennis Adaptat Ciutat de Tarragona per a esportistes amb discapacitat intel·lectual.  Aquesta competició ve tenir lloc a les instal·lacions del Club TennisPark de Tarragona, organitzat conjuntament per aquest club i pel Club Esportiu Solc i amb el suport de la Federació ACELL i de la secció de tennis del CD Hockey de Terrassa.

  El torneig va comptar amb la inscripció de  33 tennistes pertanyents a nou clubs de Catalunya que practiquen de forma habitual aquesta modalitat esportiva, bé sigui realitzant proves de destreses o bé  competint en partits. Les entitats participants han estat CAR de Vic, AMPMIB de Barcelona, JUNTS EN ACCIÓ  de Sant Pere de Ribes, ENCERT de Barcelona, CRESPIESPORT de Terrassa, TEB de Barcelona, EL VILAR de Blanes, Escola Esportiva ACELL de Barcelona i el Club Esportiu SOLC de Tarragona.

  Els resultats finals varen ser els següents:

  ·         Grup 1 de proves adaptades de destreses: Albert Martí (El Vilar) medalla d’or, Meritxell Vallina (APMIB) medalla d’argent i Daniel G. Ezquerro (APMIB) medalla de bronze.

  ·         Grup 2 de proves adaptades de destreses: Pau Cuadras (Junts en Acció) medalla d’or, José Roldán (Crespinell) medalla d’argent i Natalia Casas (Encert) medalla de bronze.

  ·         Grup 3 de proves adaptades de destreses: Carla Jansa (Encert) medalla d’or, Arnau Cañellas (Encert) medalla d’argent i Miranda Guitart(Encert) medalla de bronze.

  ·         Grup competició grup 2: Carles Vaqué (Escola Esportiva ACELL) medalla d’or, Fernando García (Club Esportiu Solc) medalla d’argent i Albert Roca (Club Esportiu Solc) medalla de bronze.

  ·         Grup competició grup 1: Marc Julián (Club Esportiu Solc) medalla d’or, J. A. Bonete (TEB) medalla d’argent i Marta Gómez (TEB) medalla de bronze.

  Ja fora de competició i com a exhibició es van fer partidets de dobles unificats, amb parelles formades per un tennista i un voluntari del TennisPark.

  Tots els participants van rebre diferents obsequis de Coca-cola, de  la botiga TIE-BREAK, de Tarragona-2017 i de la Federació Catalana de Tennis; mentre que el Restaurant del TennisPark va oferir l’aperitiu de cloenda.

  Es va comptar amb la presència de Gemma Solé, delegada territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat a Tarragona i de Xavier Tarrés, conseller d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat.

  Malgrat el dia força calorós,  el torneig ha estat tot un èxit. A nivell organitzatiu cal destacar la inestimable col·laboració del grup de voluntaris del club amfitrió i en el terreny esportiu remarcar el nivell i entusiasme exhibits pels nois i noies participants.

  Gràcies pel teu interès.

  Xavi Pueyo

  Director del TennisPark

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies