• Cap de setmana “maratonià” al TennisPark

  Cap de setmana “maratonià” al TennisPark

  Torneig de Tennis a l’Antiga, la Sant Silvestre Precipitada, Clínic de Tecnifibre, Zumba i un esmorzar solidari marcaran el ritme d’un dissabte intens al Club de Cala Romana, en el que es col·laborarà activament amb la Marató de TV3.

  TennisPark col·laborarà activament amb la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties neurodegeneratives. El Club de Cala Romana aportarà a aquesta causa solidària el seu granet de sorra tot organitzant, el dissabte 14 de desembre, un seguit d’actes entre els que hi destacarà el primer Torneig de Tennis a l’Antiga. L’única condició per inscriure’s és dur raquetes de fusta i venir vestits amb roba blanca, com més antiga sigui, tant l’equipació com el material, millor. La jornada es completarà amb la celebració de la prova d’atletisme, la Sant Silvestre Precipitada, classes de Zumba i un esmorzar solidari. Tot això dins el marc de la Marató de TV3, però a més tindrà lloc també el clínic Tecnifibre de material de tennis.

  Qui no vulgui participar en aquestes activitats pot mostrar el seu suport tot adquirint la samarreta oficial del TennisPark o fent les seves donacions directament a una guardiola benèfica. La Marató de TV3 és un gran aparador on mostrar la consciència social i solidaritat davant les persones que pateixen, per això el TennisPark hi estarà present aportant tot allò que estigui al seu abast. Des d’aquí volem convidar a tots els socis a afegir-se a aquesta lloable causa.

  Clínic de Tecnifibre

  Aprofitant el dia solidari amb motiu de la Marató de TV3 TennisPark ha organitzat el primer clínic de la temporada dedicat en aquesta ocasió a tots els amants del tennis. Durant el matí del dissabte 14 de desembre la marca Tecnifibre presentarà les novetats per la propera temporada, alhora que es podran provar tot valorant  els avenços que incorporen. A més, hi haurà obsequis per als assistents i moltes sorpreses més.

  La Sant Silvestre Precipitada

  A TennisPark no podem esperar més, les bambes ens cremen! Per això s’ha decidit avançar la cursa de Sant Silvestre i programar-la pel dissabte 14 de desembre. Tots els amants del running i l’esport tenen una cita amb la Sant Silvestre Precipitada. És previst sortir a les 12,45 hores de les instal·lacions del TennisPark en direcció als boscos de Tarragona. S’ha programat un espectacular recorregut de cinc quilòmetres amb vistes fantàstiques i un ambient encara millor, que acabarà amb un banyet, pels més agosarats, a la Platja Llarga.

  Gràcies pel teu interès

  Club Esportiu TennisPark

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies