• Cap de setmana frenètic al TennisPark!

  Cap de setmana frenètic al TennisPark!

  Aquest cap de setmana el TennisPark ha bullit d’activitats, que s’han afegit a l’habitual programació i calendari de les diferents seccions. Dijous va visitar el Club Facundo Emilio Peralta, segona generació del fabricant i propietari de les pales de pàdel Fakun, que va protagonitzar una xerrada en la que els incondicionals d’aquest esport no només van poder conèixer de primera mà la tècnica de producció que empren a Fakun, sinó que van descobrir alguns trucs específics de com usar millor la pala i optimitzar-ne les prestacions. Val a dir que el Club ha decidit programar en els propers dies nous clínics on a més de la presentació de productes, els interessats els podran provar i valorar.

  Divendres, segon Nocturn Barbacoa. Tot va començar amb la Màster Clas anaeròbica conduïda per Verònica, monitora del TennisPark i una de les impulsores d’aquesta activitat al país, que va fer gaudir i vibrar al mig centenar d’inscrites que no es van voler perdre aquesta original i intensa experiència. La vetllada es va acompanyar d’un torneig de pàdel i una assortida barbacoa cuinada i servida per Restaurant TennisPark, per a més d’un centenar d’assistents.

  Tennis Adaptat

  I dissabte al matí, seguint l’èxit del Torneig de Tennis Adaptat celebrat fa uns dies, va tenir lloc el Torneig de Pàdel Unificat Ciutat de Tarragona amb jugadors del SOLC. Tota una lliçó, exemple de superació i dedicació. Un total de 12 parelles van gaudir d’aquesta cita, en la que els veritables protagonistes van ser els nens discapacitats que durant l’any entrenen al Club. A mig matí parada per reposar forces i llonganissada popular .

  Gràcies pel teu interès.

  Xavi Pueyo

  Director del TennisPark

Deixar un comentari

Cancel·lar resposta
Aquest lloc web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. ACEPTAR
Aviso de cookies